fredag 19. mars 2010




idag var en VELDIG kort dag, dagen gikk så fort.

Den begynte med at Ausra og jeg skulle vaske rommet, det ble kjempeflott, og vi fikk =) av husmor;)

så var det kor, med gjestelærer hvor vi øvde mye på pusteteknikk og å få fram klangen i stemmen. vi sang sumernatta og en irsk bønn det ble veldig fint.

senere på dagen dro Ausra og jeg bort til gården der vi jobber og gjorde rent, og stelte noen hester, så dro vi tilbake (:

så lagde jeg kyllingfile med ris og salat til Elena, Marthe, Marie og meg til kvelds ( også ble det litt sorbe med lime mmmmmmmmmm <3 ) :D

etter det så fikk jeg en trist beskjed, pappa har fått 5 svulster i magen, men vet ikke om de er ondartet eller godartet ennå, det kommer det ikke svar på før om en uke, krysser fingrene, og håper på det beste!

<3 <3 <3

tirsdag 16. mars 2010

danse, spille, svømme. . .


(Ausra og meg)
Idag startet vi dagen med å varme opp, danse litt forskjellig, kanskje mest finnskogspols ( jeg vet ikke om det skrives med en eller to n'er ) og etter lunch så vi på forskjellige kappleiker ( en måte å konkurere på i dans ) og diskuterte hva de kunne gjort bedre på sin forestilling og framføring, lærte en god del av å se hva andre "gjorde feil" og at vi ikke måtte gjøre samme feilen.

etter middag hadde jeg fiolin time, så dro jeg å svømte med Emilie. Etter litt jogging og svømming i vannet satt vi oss inn i sauna'n og strakk litt på musklene ;)

nå har jeg snart tenkt å køye, selvom klokka bare snart er ti, er litt sliten etter en dag med mye trening, men det føles godt !

fikk jo også forandret timen min på bergen sykehus idag, så nå blir det radiologen og ta noen røntgenbilder av bekkenet og inn til lege og ortoped samme dagen :)

håper de snart finner ut hva som er galt.

mandag 15. mars 2010

ridetur (:



her ser dere Renate og meg på ridetur. idag er det ett fantastisk fint vær, blå himmel og sol men det kan være veldig skiftende da, så før vi vet ordet av det så kan det både snø og blåse.

søndag 14. mars 2010



denne helgen har jeg vært sammen med Endre<3
vi har lagd god mat, sett film, kjørt noen turer, spist ute og sett Shutter island på kino.

Shutter Island var veldig bra, men den avslutter litt snodig, egentlig hadde jeg forvetet litt mer av Leonardo xD men den er absolutt verd å se: jeg har også sett Avatar og Alice i eventyr land litt tidligere, Avatar var KJEMPEBRA ( jeg så 3D versjon ) og vil absolutt anbefale dere å se den! Alice i evetyrland ( så jeg også i 3D) men den var ikke så bra som jeg forventet at den skulle være, kanskje jeg hadde litt høye forventninger, men allikevel var det ingen spesielle høydepunkter!

nå er Endre på vei tilbake til Trondheim og jeg skal vel hjem en tur til helga håper jeg!

(: