fredag 4. september 2009

onsdag-fredag 4\09






















Vi dro på en leirskole fra onsdagskveld til fredags formiddag, det var for å bli bedre kjent. Silja og jeg arrangerte en fjelltur (for de andre skulle bare gå en liten tur), som 14 andre personer ble med på, 12 klarte å komme seg helt til toppen, mens 2 falt av litt over halvveis.


ellers så hadde vi mange morsomme leker. blandt annet en lek som vi ble delt opp i grupper som en fra hver gruppe skulle komme opp, så skulle de som ledet leken si en ting vi skulle finne, og den som fant den først fikk ett poeng, gruppa mi vant, forde jeg og Torbjørn var så utrolig raske;)


lagt ved bilder fra fjellet vi gikk på og noen andre bilder

onsdag 2. september 2009

Onsdag 02\08

Idag hadde vi en liten forestilling midt på dagen, (legger ved noen filmer som dere kan se på), det er noen som spiller også er det vi som danser. I kveld skal vi på leirskole så jeg skriver om det når jeg kommer hjem på fredag.

Vi brukte 20 min på å lage forestillingen, den er ikke så lang, men det var ikke poenget heller, vi skulle bare vise fram hva vi hadde lært de siste dagene.

Imorgen er det meldt sol, og siden det har regnet siden jeg kom hit håper jeg virkelig på at det blir sol:)


tirsdag 1\09


vi skulle egentlig avgårde å kjøpe sko idag, men han som skulle kjøre var syk, så istedenfor så hadde vi dans også valg av valgfag. jeg valgte noe teori på 1 plass og synging på andre plass. vi lærte de fra litauen reinlender ;)


ellers så er alle folkene på skolen her kjempegreie og vi finner på utrolig mye morsomt. vi var på konsert idag, bare lokale folk som spilte, men var fint:)
bilde (F.H): Monica, Ausra, Vita, Victhoria, Emilie, Marthe

mandag 31\08


mandagen møtte vi læreren vår, hun heter carin og er svensk. hun hadde selv gått på manger folkehøgskole for 3 år siden. Vi begynte med en liten dans og lærte noen oppvarmingsøvelser og utøyingsøvelser.
Bilde: Alle på folkedansgruppa

tirsdag 1. september 2009

søndag 30\08 manger folkehøgskole




søndagen var vi på omvisning på manger, ble vist alle butikkene (sånn omtrent 3 stykker) og hvor sjøen var hen. vi spilte litt spill mellom maten og turen, noe som kalles boble, det er akkurat som gris, men istede for å ta tommelen på bordet så blåste vi opp kinnene når vi hadde alle like.
på det nærmeste bilde (f.h) Ausra, Victhoria og Emilie. ytterste bilde er Silja. alle fra folkedansgruppa.


lørdag 29\08 manger folkehøgskole


på lørdagen ble vi bedre kjent med hverandre på skolen, det er 62 elever, flere gutter enn jenter. men nå kan jeg nesten alle navnene. vi hadde besøk av Anbjørg Myhra B. Som jeg har danset med før. det var utrolig morsomt og lærerikt. Etter det hadde vi krabbefest og spiste da selvfølgelig sjømat. vi så film på kvelden, og ble bedre kjent. (nytt bilde med hun jeg bor sammen med)

Første dagen på manger fredag 28\08


Mamma og jeg kjørte hjemmefra ca klokka halv fire om natten og var fremme ca halv tolv. jeg begynnte å pakke ut, men fant fort at jeg hadde med meg for mye til å få plass til alt. Så iløpet av kort tid blir det tur til ikea for å kjøpe esker til oppbevaring under senga.

Victhoria og Silja kommer etter litt tid, og mamma dro rundt klokka 2.

så spist vi middag, var lasagne med rundstykker. også møtter jeg romkameraten min som er utrolig koselig! se bilde ;)