fredag 12. mars 2010

idag ringte en veldig koselig svenske meg og sa at jeg var med i finalen om en tur til hawaii for 2 personer, hmmmm-- la meg vinne! ;)


bilde *(F.H) meg, silja og victhoria

fra danseklassen:)
kommer noen flere bilder fra london turen her :












bilde 1 : danser vi med " the kings menn "

på bilde nr 2 sitter vi på en restaurant og har tatt med fargesaker fordi det alltid tok så lang tid før maten våres kom;)

de andre bildene er fra steder vi besøkte og steder vi spiste :D

onsdag 10. mars 2010

london!

bilde fa london turen!

turen var kjempemorsom, vi fikk ett litt dårlig hotell,men det er jo ikke det som er viktigst.
vi var på noen musikaler, blant annet stump ( ANBEFALES ! ) og we will rock you ( ANBEFALES !) vi danset også med " the kings menn ", de lærte oss å danse med "sverd" bilde er litt etter dansestunden med the kings menn, Silja ( T:.H) og Cecilie ( meg T.V)

vinterferie



nå har det vært vinterferie og den har vært helt fantastisk!
Endre og jeg dro ned til mamma, der besøkte vi også tante, pappa og mormor. vi skulle egentlig på hytta,men siden det var så mye snø ble vi hos mormor i skien istede, der fikk vi god bløtekake mmmm:D

så også ulrik ( ungen til tante som er ca 10 mnd) og han har vokst mye siden sist!

etter en kort helg la endre og jeg ut på kjøretur fra andebu til trondheim, turen gkk kjempefint, fint vær og ikke spesiellt kaldt.

i trondheim så vi Alice i eventyrland ( 3D ), hadde egentlig forventet mer av denne, da det r flere kjente skuespiller med, men den var heller ikke spesielt dårlig.

etter en langhelg la vi da på tur fra trondheim til bergen, siden jeg skulle ha bilen hos meg fram til påske når endre og jeg ( og familien til endre ) skal til Finnmark!

vi kom over en vinterstengt vei, eller dvs veivesenet sin automatiske fjellovergang stemme hadde ingen opplysninger om denne veien vi skulle kjøre over, så da var den vel åpen da, men det var den jo ikke! ikke stol på automatiske telefonsvarere av noe slag!

men vi kom oss jo frem etter 14 timers kjøring. Endre tok flyet hjem, og nå venter man bare på Påskeferie<<3

( bilde fra ifjord sommer, så man kan gleede seg enda mer til sommeren ! )