torsdag 10. september 2009

Torsdag 10\09




Idag var vi på tur til bergen hvor vi tok dette bilde;)

viste Ausra litt rundt og hun fikk smake sin første "norske" øl.


ellers så var vi å danset litt.
også en liten film fra danseforestillingen

tirsdag 8. september 2009

Tirsdag 8\09

Idag våknet Ausra og jeg til en som sto på utsiden og banket på vinduet våres, de ***** byggfolka som skal vekke oss så tidlig, huff.
Vi sto jo opp etter litt om og men, så vasket jeg 2 dusjer, et toalett, en trapp og 4 ganger. så vasket jeg klær, en mørk og en lys, det trengtes;)


vi hadde vanlig skoledag, veldig greit. vi skulle så gå til butikken, det blåste og regnet noe vannvittig. ( se bilde)

jeg fikk avtalt med en kjøreskole at jeg starter med timer fra mandagen av.


Mandag 07\09-2009

Mandagen var det vanlig skole igjen, men idag skulle vi ikke danse, vi skulle nemlig ut å kjøpe nye dansesko som var inkludert i prisen på manger. De fleste kjøpte samme type sko, noen kjøpte også 2 par, men jeg kjøpte kun ett. jeg kjøpte et par svarte "joggesko" med skinn under såla foran så det var lettere å snurre, de var helt vanlige bakpå hælen.

Jeg savner alle de hjemme, gleder meg til å komme hjem en liten tur i høstferien, før jeg drar avgårde til Endre<3

Søndag 6\09-2009

Søndagen var jeg utrolig trøtt når jeg sto opp, men vi skulle på salsakurs igjen så det var bare å stå opp. etter kurset vurderte vi å dra på akvariet, men fant fort ut at det hadde vi egentlig ikke råd til. så resten av søndagen gikk med til litt vasking og å være sosiale med de andre.

lørdag 05\09-2009

Lørdag sang hele skolen i kor, det var for det meste bare en liten start for å fortelle oss litt om pusteteknikk osv, men vi sang mange sanger.

Victhoria, Silja og jeg dro på salsakurs på ettermiddagen, det var utrolig gøy, selvom det stortsett bare var stegene vi lærte.